Konfidencialitātes politika (GDPR)

Personas datu drošība un aizsardzība Izstrādājiet savus privātuma brīdinājumus

Definīcijas:
Izdevējs : Fiziska vai juridiska persona, kas tiešsaistē publicē komunikācijas pakalpojumus sabiedrībai.
Vietne : Visas izdevēja piedāvātās vietnes, tīmekļa lapas un tiešsaistes pakalpojumi.
Lietotājs : Persona, kas izmanto vietni un pakalpojumus.

Savākto datu veidi

Vietņu izmantošanas kontekstā Izdevējs var apkopot sekojošo datu kategorijas attiecībā uz saviem lietotājiem:
Civilais statuss, identitāte, identifikācija…
Savienojuma dati (IP adreses, notikumu žurnāli ...)

Personas datu nodošana trešām personām

Nekādas saziņas ar trešajām personām
Jūsu dati nav pakļauti nekādai saziņai ar trešajām pusēm. Tomēr jūs esat informēts, ka datus var nākties atklāt saskaņā ar normatīvajiem aktiem vai iestādes regulatīvās vai tiesu iestādes lēmumu.

Iepriekšēja informācija par personas datu paziņošanu trešām personām apvienošanas / absorbcijas lieta

Iepriekšēja informācija un atteikšanās pirms un pēc apvienošanās / iegādes
Gadījumā, ja notiek aktīvu apvienošana, iegūšana vai citāda veida aktīvu novērtēšana, mēs apņemamies nodrošināt jūsu personas datu konfidencialitāti un informēt jūs pirms to nodošanas vai gadījumā ja uz tiem attiecas jauni konfidencialitātes noteikumi.

Savākto personas datu atkārtotas izmantošanas mērķis
Veikt klientu pārvaldības darbības, kas saistītas ar
• līgumi; pasūtījumi; piegādes; rēķini; grāmatvedības un jo īpaši vadības debitoru parādi
• lojalitātes programma vienā vai vairākās juridiskās vienībās;
• pēcpārbaude attiecībā uz klientu atsauksmēm, piemēram, apmierinātības aptauju veikšana, sūdzību pārvaldība un pēcpārdošanas serviss saskaņā ar 6. pantu, šādas darbības neveicina tādu profilu izstrādi, kuri varētu atklāt sensitīvus datus - rasi vai etnisko, filozofisko, politisko, arodbiedrību, reliģisko, seksuālo vai veselības cilvēku izcelsmi)

Veikt izpētes darbības
• tehniskās izpētes darbību vadīšana (kas ietver tādas tehniskās darbības kā normalizēšana, bagātināšana un deduplikācija)
• cilvēku atlase lojalitātes, meklēšanas, izpētes, produktu testēšanas un veicināšanas nolūkos. Izņemot attiecīgo personu piekrišanu, kas savākta saskaņā ar 6. pantā paredzētajiem nosacījumiem, šīs darbības nedrīkst novest pie tādu profilu izveidošanas, kas varētu atklāt slepenus datus (rases vai etniskā izcelsme, filozofiskie uzskati, politiskā, arodbiedrību, reliģiskā, seksuālā dzīve vai citas personas veselība)
• veicot uzaicinājuma operācijas

Datu apkopošana
Apkopošana ar datiem, kas nav personas dati
Mēs varam publicēt, atklāt un izmantot apkopoto informāciju (informāciju, kas attiecas uz visiem mūsu lietotājiem vai īpašām lietotāju grupām vai lietotāju kategorijām, kuras mēs apvienojam tā, lai atsevišķu lietotāju vairs nevarētu identificēt vai pieminēt) un nepersonisku informāciju tirgus analīzei, demogrāfiskajai profilēšanai, reklāmām un citiem komerciāliem mērķiem.
Apkopošana ar personas datiem, kas pieejami lietotāja sociālajos kontos
Ja savienojat savu kontu ar cita pakalpojuma kontu, lai nosūtītu tos savstarpēji, minētais pakalpojums varēs mums sniegt jūsu profila informāciju, pieteikšanās informāciju un visu citu informāciju, kuras izpaušanu esat pilnvarojis. Mēs varam apkopot informāciju par visiem citiem mūsu lietotājiem, grupām, kontiem, par Lietotāju pieejamajiem personas datiem.
Identitātes datu vākšana Bezmaksas konsultācija
Vietnes apskatei nav nepieciešama reģistrācija vai iepriekšēja identifikācija. To var izdarīt, ja jūs nepaziņojat nekādus personas datus, kas attiecas uz jums (uzvārds, vārds, adrese utt.). Mēs nereģistrējam nekādus personas datus, lai vienkārši apmeklētu vietni.

Identifikācijas datu vākšana

Lietotāja ID izmantošana tikai piekļuvei pakalpojumiem
Mēs izmantojam jūsu elektroniskos identifikatorus tikai līguma izpildes laikā.

Termināla datu vākšana

Profilēšanas un tehnisko datu vākšana pakalpojumu sniegšanas nolūkos
Vietne automātiski apkopo dažus jūsu ierīces tehniskos datus. Šī informācija ietver jūsu IP adresi, interneta pakalpojumu sniedzēju, aparatūras konfigurāciju, programmatūras konfigurāciju, pārlūka veidu un valodu ... Šo datu vākšana ir nepieciešama nodrošināšanas pakalpojumiem.
Tehnisko datu vākšana reklāmas, komerciāliem un statistikas mērķiem
Vietne automātiski apkopo un saglabā jūsu ierīces tehniskos datus reklāmas, komerciāliem un statistikas mērķiem. Šī informācija palīdz mums personalizēt un uzlabot jūsu pieredzi mūsu vietnē. Mēs neapkopojam un neglabājam datus, kas, iespējams, ir pievienoti tehniskajiem datiem (uzvārds, vārds, adrese ...). Apkopotos datus, iespējams, pārdos tālāk trešajām personām.

Sīkdatnes

Sīkdatņu derīguma termiņš
Saskaņā ar CNIL ieteikumiem maksimālais sīkdatņnu glabāšanas ilgums ir 13 mēneši pēc to pirmās ievadīšanas Lietotāja terminālā, kā arī derīguma termiņa ilgums, kad Lietotājs piekrīt šo sīkfailu izmantošanai. Katrā apmeklējumā sīkfailu kalpošanas laiks netiek pagarināts. Tāpēc šī perioda beigās ir jāatjauno Lietotāja piekrišana.
Mērķa sīkdatnes
Sīkdatnes var izmantot statistikas vajadzībām, jo ​​īpaši, lai optimizētu Lietotājam sniegtos pakalpojumus, sākot ar informācijas apstrādi attiecībā uz piekļuves biežumu, lapu personalizēšanu, kā arī veiktajām darbībām un informāciju, par kuru ir sniegta informācija. Jūs esat informēts, ka Izdevējs var ievietot sīkfailus jūsu ierīcē. Sīkdatne saglabā informāciju par navigāciju pakalpojumā (apmeklētās lapas, konsultācijas datumu un laiku ...), kuru varēsim izlasīt turpmāko apmeklējumu laikā.
Lietotāja tiesības atteikties no sīkdatnēm, deaktivizēšanas, kā rezultātā pasliktinās pakalpojuma darbība
Jūs atzīstat, ka esat informēts, ka Izdevējs var izmantot sīkfailus un to autorizējat. Ja nevēlaties, lai jūsu ierīcē tiktu izmantoti sīkfaili, lielākā daļa pārlūkprogrammu ļauj atspējot sīkfailus, izmantojot iestatījumu opcijas. Tomēr jūs esat informēts, ka daži pakalpojumi var nedarboties pareizi.
Iespējama sīkdatņu saistīšana ar personas datiem, lai pakalpojums varētu darboties
Izdevējs var apkopot pārlūkošanas informāciju, izmantojot sīkdatnes.

Tehnisko datu saglabāšana
Tehnisko datu glabāšanas laiks
Tehniskie dati tiek glabāti tik ilgi, cik tas ir nepieciešams iepriekš minēto mērķu sasniegšanai.

Personas datu glabāšanas un anonimizācijas periods
Datu saglabāšana līgumisko attiecību laikā
Saskaņā ar 1978. gada 6. janvāra likuma Nr. 78-17 6. – 5. pantu par datu apstrādi, datnēm un brīvībām personas datus, uz kuriem attiecas apstrādes darbība, nedrīkst glabāt ilgāk par nepieciešamo laiku lai izpildītu līguma noslēgšanā noteiktās saistības vai iepriekš noteiktu līguma attiecību ilgumu.
Anonīmu datu saglabāšana ārpus līgumattiecībām / pēc konta dzēšanas
Mēs glabājam personas datus tik ilgi, cik tas ir vajadzīgs šajos Noteikumos aprakstīto mērķu sasniegšanai. Pēc šī perioda tie tiks anonimizēti un glabāti tikai statistikas vajadzībām, un tie nekādi netiks izmantoti.
Datu dzēšana pēc konta dzēšanas
Datu tīrīšanas līdzekļi tiek ieviesti, lai nodrošinātu to efektīvu slāpēšanu, tiklīdz ir sasniegts noteikto mērķu sasniegšanai nepieciešamais glabāšanas vai arhivēšanas periods. Saskaņā ar 1978. gada 6. janvāra likumu Nr. 78-17, kas attiecas uz datu apstrādi, datnēm un brīvību, jums ir arī tiesības dzēst savus datus, kuras jebkurā brīdī varat izmantot, sazinoties ar Izdevēju.
Datu dzēšana pēc 3 gadu ilgas neaktivitātes
Drošības apsvērumu dēļ, ja trīs gadus neesat sevi autentificējis Vietnē, jūs saņemsit e-pastu, kurā jūs būsiet aicināts pēc iespējas ātrāk autorizēties, pretējā gadījumā jūsu dati tiks dzēsti no mūsu datubāzēm.
Konta dzēšana Konta dzēšana pēc pieprasījuma
Lietotājam ir iespēja izdzēst savu kontu jebkurā laikā, vienkārši to pieprasot Redaktoram VAI izmantojot Konta iestatījumu izvēlni Konta dzēšana, ja piemērojams.
Konta dzēšana Noteikumu pārkāpuma gadījumā
Ja tiek pārkāpts viens vai vairāki pakalpojumu sniegšanas noteikumi vai jebkuri citi dokumenti, kas iekļauti atsaucēs, izdevējs patur tiesības izbeigt vai ierobežot bez iepriekšēja brīdinājuma un pēc saviem ieskatiem piekļuvi jūsu lietojuma un piekļuves pakalpojumiem, jūsu kontam un visām vietnēm.

Norādes, ja redaktors ir atklājis drošības pārkāpumu
Informācija par lietotāju drošības pārkāpuma gadījumā
Mēs esam apņēmušies īstenot visus atbilstošos tehniskos un organizatoriskos pasākumus, lai garantētu drošības līmeni, kas pielāgots nejaušas, neatļautas vai nelikumīgas piekļuves, jūsu personas datu izpaušanas, mainīšanas, nozaudēšanas vai iznīcināšanas riskiem. Gadījumā, ja mēs uzzinām par nelikumīgu piekļuvi personas datiem, kurus esat glabājis mūsu serveros, vai mūsu pakalpojumu sniedzējiem, vai par neatļautu piekļuvi iepriekš identificēto risku rezultātā, mēs esam apņēmušies:
• cik ātri vien iespējams paziņot par incidentu;
• Izpētīt incidenta cēloņus un informējiet jūs;
• Veiciet nepieciešamos pasākumus saprātīgās robežās, lai mazinātu negatīvo kaitējumu, ko var izraisīt negadījums
Atbildības ierobežošana
Nekādā gadījumā iepriekšminētajā punktā noteiktās saistības attiecībā uz paziņošanu drošības pārkāpuma gadījumā nevar uzskatīt par jebkādu vainas atzīšanu vai atbildību par attiecīgā incidenta iestāšanos.

Personas datu pārsūtīšana uz ārzemēm
Nekādas pārsūtīšanas ārpus Eiropas Savienības
Izdevējs apņemas nenodot savu Lietotāju personas datus ārpus Eiropas Savienības.

GTU un privātuma politikas pārveidošana
Ja tiek mainīti šie Noteikumi, apņemšanās būtiski nesamazināt konfidencialitātes līmeni bez iepriekšējas ieinteresēto personu informācijas
Mēs apņemamies jūs informēt, ja tiek būtiski mainīti šie Noteikumi, nevis pazemināt jūsu datu konfidencialitātes līmeni, neinformējot jūs un neiegūstot jūsu piekrišanu.

Piemērojamie tiesību akti un pārsūdzēšanas metodes
Šķīrējtiesas klauzula
Jūs nepārprotami piekrītat, ka jebkurš strīds, kas var rasties šo Noteikumu rezultātā, ieskaitot to interpretāciju vai izpildi, tiks pakļauts šķīrējtiesas procedūrai, ievērojot šķīrējtiesas platformas noteikumus, kas izvēlēti pēc savstarpējas vienošanās un kurai jūs pievienosities bez rezervēm.

Datu pārnesamība
Datu pārnesamība
Izdevējs apņemas piedāvāt jums iespēju pēc vienkārša pieprasījuma atgriezt visus ar jums saistītos datus. Tādējādi lietotājam tiek garantēta labāka viņa datu kontrole un saglabāta iespēja tos atkārtoti izmantot. Šie dati jāsniedz atklātā un viegli atkārtoti lietojamā formātā.

Scroll to Top